Proizvodnja zastava

Zastave


Zastave se štampaju u svim veličinama, kako po standardima tako i po želji kupaca od državnih, republičkih, opštinskih, regionalnih, stranačkih, sportskih, reklamnih...

Peru se na 30 stepeni u mašini i ne smiju se korististi agresivna sredstva za pranje. Pri velikim udarima vjetra preporučuje se spuštanje zastave sa jarbola.

Radimo sve vrste dorade zastave od različitih tehnika šivanja, porubljivanja, izrada tunela za kačenje, posebno ojačavanje poruba zastave gurtnom i drikerima za kačenje. Uz zastave po zahtjevu kupca u ponudi imamo i jarbole svih oblika i dimenzija.

Zbog štampe u digitalnoj sublimatik tehnologiji u mogućnosti smo štampati kako velike tako i male tiraže u kratkom vremenskom periodu.

Razlikujemo zastave za:

  • vanjsku dekoracuju koje se štampaju na Flag mesh 110 g/m2 poliester, koje je otporno na vanjske uticaje (kiša, UV zračenje, vjetar…), štampa je obostrano vidljiva.
  • unutrašnju dekoraciju koje se štampaju na Flag satenu, materijalu koji svojim sjajom odaje utisak svečanog.
  • Satenske zastave sa resama, uglavnom se ističu u kabinetima i salonima pri čemu pružaju svečani efekat, izrađuju se kao duple i po mogućnosti našivaju se ukrasne rese.

Stolne zastavice

Stolne zastavice izrađuju se od različitih vrsta materijala i u različitim dimenzijama.

Kapitenske zastave se najčešće izrađuju duple od satena ili poliestera, ukrašene resama i različitih oblika po želji kupaca.

Shark i Flyng baneri

Reklamne zastave za vanjske prostore (beach flag zastave) se mogu montirati na jedno mjesto i vrlo lako prenositi na druge lokacije.

Poznate su kao mobilne zastave, odlikuje ih laka prenosivost, odlična vizuelna uočljivost, mogućnost lake montaže i demontaže.

Konstrukcije za beach flag zastave se lako rasklapaju i mogu biti korištene za više namjena. Takodje su otporne na vjetar, kišu UV zračenje…

Tekstilni baneri

Izradjuju se na poliesterskom platnu 200 gr.

Zbog gustine materijala štampa je jednostrano vidljiva, tako da za podjednaku vidljivost štampaju se dva dijela koja se spajaju.

Materijal je otporan na sve vremenske uticaje. Koriste se za dekoraciju izloga, reklamnih tekstilnih panoa, dekoraciju prezentacionih nastupa...


Kontaktirajte nas odmah


Naši partneri